Rusia critică SUA cu privire la respectarea Drepturilor Omului: Situaţia este departe de a fi “fericită”

Rusia a pregătit un raport cu privire la respectarea Drepturilor Omului în Statele Unite, a declarat luni diplomaţia rusă care a apreciat că situaţia este departe de a fi “fericită”, transmite Mediafax.

O audiere pe problemele Drepturilor Omului în Statele Unite a avut loc luni în cadrul Dumei (camera inferioară a Parlamentului rus), arată un comunicat al ministerului Afacerilor Externe care a realizat un raport pe această temă.

Diplomaţii au “subliniat că pretenţiile Washingtonului la rolul de leader în domeniul apărării Drepturilor Omului şi al valorilor democratice nu sunt justificate, mai ales luând în considerare faptul că situaţia în acest domeniu în Statele Unite este departe de a fi fericită”.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:  wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Rusia critică SUA cu privire la respectarea Drepturilor Omului: Situaţia este departe de a fi “fericită”

  1. Valentin Ion Zarnescu 23/10/2012 at 13:16

    CHINA,RUSIA,BELARUS…NU POT DA LECTII/SPETA(D.O.),CA A MAI RAMAS SA CRITICE COREEA DE NORD,/SPETA,K NUCA-N PERETE SA LOVEASCA DIN PLIN!/D.O. SA DEA LECTII STATELE SCANDINAVE, OLANDA,GERMANIA…;UNDE NU-I CRIZA,VIATA-I DECENTA,CHIAR BUNA-N GENERAL,ITI POTI PERMITE,K PUTERE,SA RESPECTI TOT!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *