Maria Grapini: Vrem să atragem turişti din India, China, Japonia

maria-grapiniMinistrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat că vrea să atragă în România mai mulţi turişti din India şi din alte state asiatice, în condiţiile în care în fiecare an 50 de milioane de indieni îşi petrec vacanţele în Europa, notează Mediafax.

“M-am întors din India şi am avut o întâlnire cu ministrul Turismului din India. Sigur că mă întorc foarte motivată să vedem ce putem face să atragem turişti din India, din China, din Japonia, pentru că, iată, 50 de milioane de indieni pleacă în Europa pentru turism în fiecare an. Întrebarea este câţi vin în România? Aici trebuie să mergem şi spre alte ţări. Spre Rusia, spre Japonia, spre China, acolo unde sunt oameni cu bani şi care vor veni să vadă lucrurile specifice”, a spus Grapini după o conferinţă de presă.

 

Sursa: Mediafax.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Maria Grapini: Vrem să atragem turişti din India, China, Japonia

  1. john 19/05/2014 at 02:10

    Sa nu cumva sa vina aia din Europa,ca ar putea sa isi schimbe parerea 😉
    Ce naiba….Aia din Sua nici macar nu au bani…..Cu mancarea lor Bio si toate prostiile…Ahhh cum??? Agric. Bio in Romania…..Nah nu avem nevoie de asa ceva ;-)….China,Rusia sunt bune bineinteles…..Asta cum ca in Ue si Sua sunt cei mai bogati oameni nici nu e adevarata ;-)….Bangladesh,Corea de Nord…Am auzit ca prin Africa incepe sa se formeze clasa de mijloc….Burkina Faso….Si tot asa ;-)…..Glumesc :-)….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.