Mihai Razvan Ungureanu il ataca pe Victor Ponta in cazul accidentului din Muntenegru: ”Nu poti sa joci basket cand se intampla o asemenea tragedie”. Marti, 25 iunie, interviu EXCLUSIV pe caleaeuropeana.ro

mru

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu critica reactia autoritatilor romane in cazul tragediei rutiere din Muntenegru, unde 18 romani au murit si alti 29 au fost grav raniti.

Autoritățile de la București s-au mișcat prost, a declarat fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru caleaeuropeana.ro. Nu am crezut vreodata ca se poate, in Tara Romaneasca, o asemenea proba de cinism absolut din partea guvernantilor, in momentul in care romanii se afla intr-un doliu, pentru ca accidental din Muntenegru e un accident de proportii rar intalnite in istoria noastra recenta. Numarul victimelor este foarte mare. Numarul celor afectati este foarte mare- familii, rude, prieteni. Este o tragedie nationala. In conditiile acestea, sa nu te comporti, cand ai rang, cand esti prim-ministru sau ministru de externe, pe masura acestei  chestiuni si a nu fi decent, mi se pare de neimaginat. Nu poti sa iesi si sa joci basket cand se intampla o asemenea tragedie. Asta tine de ce intelege fiecare, sau cum intelege fiecare sa fie roman”.

Atacul politic al lui Ungureanu are loc in contextul in care, in ziua in care a avut loc accidentul din Muntenegru, premierul Victor Ponta a participat, in calitate de jucator, la cel mai mare turneu de baschet 3×3  din Romania, organizat cu sprijinul Federatiei Internationale de Baschet (FIBA) si a FIBA Europe. Victor Ponta a făcut echipă cu legendarul baschetbalist sârb Vlade Divac. Potrivit programului anuntat de organizatori, duminica, intre 19.30 – 20.00 era programat Meciul celebritatilor (Victor Ponta, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Virgil Stanescu, Virgil Carutasu). Potrivit presei, tragedia din Muntenegru a avut loc duminica, in jurul orei 18.00, ora Romaniei. Ulterior, premierul a preluat conducerea celulei de criza, ministrul de Externe si-a anulat prezenta in Luxembrug si a ajuns, luni, in jurul orei 17, la Podgorica, iar mai multe echipe din Romania au fost mobilizate spre locul tragediei.

Urmariti, maine, in exclusivitate pe caleaeuropeana.ro, inregistrarea primei parti a interviului acordat de Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu. Fostul premier vorbeste despre planurile Dreptei, calculele politice la alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2014 si vizitele la Bucuresti a sefului CIA si a inaltului official rus pe problem de securitate.

Foto: facebook.com/razvan.ungureanu

Share daca ti-a placut articolul:

6 Responses to Mihai Razvan Ungureanu il ataca pe Victor Ponta in cazul accidentului din Muntenegru: ”Nu poti sa joci basket cand se intampla o asemenea tragedie”. Marti, 25 iunie, interviu EXCLUSIV pe caleaeuropeana.ro

 1. Pingback: Mihai Razvan Ungureanu il ataca pe Victor Ponta in cazul accidentului din Muntenegru: ”Nu poti sa joci basket cand se intampla o asemenea tragedie”. – articol caleaeuropeana.ro | Forţa Civică - filiala Timiş

 2. Petrescu Sorin 24/06/2013 at 20:55

  Daaa e un fel de 11 septembrie al romanilor , s-a oprit timpu in loc …..

  Reply
 3. Pingback: Mihai Razvan Ungureanu, despre accidentul de la Podgorica: Ponta, proba de cinism. Nu poti sa joci baschet cand se intampla o asemenea tragedie - Gogoloi

 4. Raducanu 25/06/2013 at 12:33

  Ponta a dovedit in multe situatii ca de fapt el este hiena politica.Mai bine ar juca o partida de baschet.L-am citit cine este si stim de ce este capabil.

  Reply
 5. Teodor 25/06/2013 at 13:24

  Cine vorbeste…..
  Cand a fost inzapezita toata zona Buzau cand era premier dl Razvan Ungureanu le cerea batranilor sa iasa sa dea zapada.
  Totusi a fost un accident din vina soferului, ce putea face premierul sa mearga in Muntenegru?

  Reply
 6. Romanul 25/06/2013 at 19:28

  Cei mai debiteaza mintea bolnava a lui mru !!!Ca Priministru a juca Baschet si dupa meci a fost anuntat de ACCIDENT!!!Acast MRU ca….cat la fund a demonstrat ce a facut in 6 luni!!!Numai furturi!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.