Ministerul Educaţiei caută ofertanţi pentru proiecte de peste 150 milioane de euro

euro moneyMinisterul Educaţiei a publicat la jumătatea săptămânii trecute anunţuri de selectare a unor parteneri pentru 51 de proiecte finanţate din bani europeni alocaţi pentru dezvoltarea resurselor umane (POSDRU) în valoare totală maximă admisă de UE de peste 163 de milioane de euro, potrivit calculelor Ziarului Financiar.

Termenul limită de înscriere a dosarelor de parteneriat pentru 46 dintre aceste proiecte (anunţ publicat marţi) a fost stabilit de reprezentanţii ministerului pentru data de 25 iulie 2013 (joi), adică două zile mai târziu, restul de cinci proiecte (anunţ publicat miercuri) având termen de depunere a dosarelor până pe 26 iulie 2013 (vineri).

Ministrul Fondurilor Europene: Categoric, trebuie stabilite alte termene

“Astăzi se va lua o decizie, probabil se va anula procedura şi se va relua. Ministerul Educaţiei trebuie sa se adreseze Autorităţii de Management POSDRU. Categoric, trebuie stabilite alte termene. Dar este greu de spus care vor fi acestea. Se va vedea de la caz la caz pentru că nici legea nu spune foarte clar”, a declarat luni Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, pentru Gandul.info.

Mai multe informatii, disponibile AICI.

Surse:  Ziarul FinanciarGandul.info
Foto: freefoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Ministerul Educaţiei caută ofertanţi pentru proiecte de peste 150 milioane de euro

  1. Pingback: Proiectele de 100 milioane euro anuntate de Ministerul Educatiei au fost anulate | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.