Miniştrii britanici nu au încredere în sondajul care arată că doar 13.000 români ar urma să imigreze în Marea Britanie: Trebuie tratat cu maximă prudenţă

Flag_-_Great_BritainMiniștrii britanici spun că nu cred studiul guvernamental comandat de fostul guvern laburist, care arată că ar ar veni la muncă în Marea Britanie în jur de 13.000 de români și bulgari în urma ridicării restricțiilor pe piața muncii din această țară, potrivit Jurnalul.ro.

Potrivit Daily Telegraph și Daily Mail, sondajul, ale cărui date au fost făcute publice zilele acestea, arată că ar veni în Marea Britanie în jur de 8.000 de români și aproximativ 5.000 de bulgari.

“Am fost deschişi şi transparenţi în publicarea studiului pe imigraţie comandat de guvernul laburist. Această analiză a fost produsă de ultima administraţie şi ar trebui tratată cu maximă prudenţă având în vedere cât de nesustenabile s-au dovedit statisticile lor în trecut”, a precizat,Brandon Lewis, ministrul administraţie locale.

“Adevărul este nimeni nu ştie cu adevărat. Tot ceea ce poate face guvernul este să fie atent cu factorii care îi atrag pe imigranţi (…) pentru a ne asigura că nu există o atracţie suplimentară” pentru Marea Britanie, a precizat Pickles.

Sursa: Jurnalul.ro
Foto: wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.