Ministrul Ana Birchall, după atacul din Paris: Europa are datoria să rămână unită și solidară în fața terorismului, a extremismului și radicalizării

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a condamnat „cu fermitate”, vineri, atacul de la Paris de pe bulevardul Champs-Elysees, adăugând că, Europa trebuie să rămână unită „în fața terorismului, a extremismului și radicalizării”.

În fața unor astfel de acte abominabile, pe care le condamn cu fermitate, în fața terorismului, a extremismului și radicalizării, Europa are datoria să rămână unită și solidară, o datorie pe care o avem în special față de cetățenii noștri. După cum am afirmat în repetate rânduri, trebuie să dăm dovadă de unitate și de hotărâre în fața unor astfel de manifestări și să luptăm împreună, la nivel european și internațional, pentru anihilarea acestui flagel al lumii contemporane”, a scris ministrul pe Facebook.

Un polițist și-a pierdut viața, iar alți doi au fost răniți joi seară în cursul unui schimb de focuri pe celebrul bulevard Champs-Elysees din Paris, agresorul fiind împușcat.

Citiți și: 

Premierul Franței oferă asigurări după atacul terorist de pe Champs-Elysées: Nimic nu va opri desfășurarea alegerilor prezidențiale

.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *