Ministrul german al Muncii: Liberalizarea pieţei muncii nu va creşte fluxurile de lucrători români

PeopleMinistrul german al Muncii şi Afacerilor Sociale a arătat, într-o întâlnire cu ministrul Mariana Câmpeanu, că nu crede că liberalizarea pieţei muncii va produce schimbări semnificative în ceea ce priveşte fluxurile de lucrători români, bazându-se pe studiile efectuate, dar şi pe experienţa cu UE8, potrivit Mediafax.

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice arată vineri, într-un comunicat de presă, că în cadrul vizitei oficiale pe care ministrul Mariana Câmpeanu a efectuat-o în Germania, ministrul Ursula von der Leyen a arătat că nu se aşteaptă la o creşetere a fluxurilor de lucrători români.

“Ministrul german al Muncii şi Afacerilor Sociale a precizat faptul că nu consideră că momentul liberalizării pieţei muncii va produce schimbări semnificative în ceea ce priveşte fluxurile de lucrători români, bazându-se pe studiile efectuate, dar şi pe experienţa cu UE8. De asemenea, ministrul Von der Leyen a considerat că liberalizarea completă a pieţei muncii va aduce beneficii economice ambelor state”, se precizează într-un comunicat remis presei.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: freefoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *