Mircea Dogaru: „Uniunea Europeană este un spanac de expresie germană manipulat de ruşi, o adunătură de gangsteri”

Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), a recunoscut cu nonşalanţă acordul încheiat cu USL şi “obiectivele imediate” pe care Puterea s-a angajat să le îndeplinească, potrivit Adevarul.ro: “Da, susţinem desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA, ANI şi a celorlalte instituţii inutile care fac şantaj politic”.

Curtea Constituţională dublează Înalta Curte, DNA-ul dublează Parchetul General, sunt inutile, sunt nişte false instrumente ale democraţiei. Curtea Constituţională nu este decât un instrument politic şi este o aberaţie să fie deasupra preşedintelui şi a Executivului. Dacă vom continua aşa, ne întoarcem în anii 50, la cea mai pură esenţă stalinistă”.

Dogaru susţine că USL-ul a început deja să pună în practică o parte din obiectivele menţionate în acord: “Suntem peste 50 de asociaţii şi organizaţii care am semnat acest acord. USL şi-a dat acordul de principiu pentru toate punctele şi urmează ca fiecare sindicat şi organizaţie să aibă un dialog separat pentru implementarea punctelor pe care le-a propus fiecare. Unele au început deja să fie puse în practică”
Întrebat ce crede despre reacţia pe care oficialii de la Bruxelles o vor avea faţă de aceste obiective, preşedintele SCMD s-a dezlănţuit la adresa occidentalilor. „Uniunea Europeană este moartă, un spanac de expresie germană manipulat de ruşi. Ea s-a îndepărtat definitiv de obiectivele iniţiale, cea mai rămas acum din UE nu este decât o adunătură de gangsteri. Noi nu trebuie să fim slugile lor, pentru că avem resurse şi fără noi nu se poate. De unde atâta preocupare? Te pomeneşti că nu mai poate căuta baba Dochia găina de ou, de atâta grijă faţă de Uniunea Europeană”, a declarat Mircea Dogaru pentru Adevarul.ro.

Citește și:

Traian Băsescu: “Documentul semnat de USL cu CNSC trebuie tradus şi trimis partenerilor din UE şi NATO”

Acord pentru desfiinţarea CC, DNA, ANI. Ponta neagă semnarea documentului cu CNSC

Foto: elenatomaxxl.blogspot.com

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Mircea Dogaru: „Uniunea Europeană este un spanac de expresie germană manipulat de ruşi, o adunătură de gangsteri”

  1. Pingback: Gandul: Cine e și ce dorește societatea civilă care îl ajută pe Victor Ponta să schimbe România | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *