Monica Macovei: Antonescu și Ponta sunt profund nocivi, cariera lor politică trebuie să se încheie

Crin Antonescu și Victor Ponta sunt profund nocivi, iar cariera lor politică trebuie să se încheie, este opinia europarlamentarului Monica Macovei, expusă pe blogul său personal.

macovei monica”Crin Antonescu nu mai reprezintă de multă vreme doctrina de dreapta și nu poate aspira la o susținere politică pentru Președinție din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca și Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie”, este de părere Macovei.

Potrivit acesteia, Antonescu, Ponta și Uniunea Social Liberală au încercat, în vara anului trecut, o lovitură de stat și au încercat să își subordoneze instituțiile independente ale statului. De asemenea, ea precizează că cei doi au vrut să distrugă Curtea Constituțională și Direcția Națională Anticorupție (DNA).

”Antonescu, Ponta și USL ne sufocă cu biruri încercând să-și mascheze incompetența și dezastrul economic pe care l-au provocat. Ei au înscenat privatizări, au viciat proceduri și s-au jucat cu soarta salariaților, la Oltchim și CFR Marfă”, a subliniat europarlamentarul PDL.

“Antonescu, Ponta și USL vor să pună mâna pe justiție, vor să distrugă ANI, protejează parlamentarii și miniștrii penali în Parlament. Pentru Antonescu, Ponta și USL, legea este obligatorie doar pentru românii de rând, nu și pentru ei.

Opoziția la USL este singura alternativă sănătoasă politic și morală, atât pentru țară, cât și pentru partidele de dreapta, care au obligația găsirii celui mai bun candidat pentru alegerile prezidențiale.” adaugă europarlamentarul.

Sursa: B1.ro
Foto:

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *