Monica Macovei participa la Congresul aniversar al Partidului Popular European

Potrivit unui comunicat transmis către Calea Europeana, europarlamentarul Monica Macovei participa astazi, 8 decembrie 2011, la cea de-a doua sesiune plenara a Congresului Partidului Popular European, la Marseille, Franta, la care vor vorbi, intre altii, presedintele Traian Basescu, presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, si cancelarul german Angela Merkel. Participantii la Congresul PPE vor discuta si despre masurile anticriza si politicile fiscale pe care sefii de state si de guverne PPE le propun Consiliului European.

Monica Macovei participa si la “Zilele de studiu”, organizate de Grupul Partidului Popular European din Parlamentul European, pe tema luptei impotriva volatilitatii preturilor la materiile prime si securitatii alimentare.

In cursul zilei de miercuri, 7 decembrie 2011, Monica Macovei a participat la prima sesiune a Congresului aniversar al PPE, la care au avut discursuri premierii Georgiei, Republicii Moldova, Macedoniei, precum si presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek.

De asemenea, Monica Macovei  a avut o intrevederi cu premierul Macedoniei, Nikola Gruevski, si premierul Republicii Moldova, Vlad Filat.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *