O româncă a devenit consilier local în comuna Saint-Josse din Bruxelles

Gabriela Mara, care a participat la alegerile locale din octombrie 2012 pe lista Partidului Socialist Belgian, a intrat în rândul consilierilor locali din comuna Saint-Josse din Bruxelles, după ce Anne-Sylvie Mouzon, figură proeminentă a organizaţiei locale a Partidului Socialist, a murit săptămâna trecută, notează Agepres.

Anne-Sylvie Mouzon, care era şi deputată în legislativul regional, a murit la 10 septembrie, după mai multe luni de suferinţă provocată de o tumoare pulmonară gravă. Ea va fi înlocuită în funcţia de consilier local de Gabriela Mara, care era de mai multe luni prima pe lista supleanţilor.

Gabriela MaraGabriela Mara are 35 de ani şi este membră a biroului executiv al PSD Belgia, dar a participat la alegerile din octombrie 2012 pe lista comună a Partidului Socialist Belgian şi a Partidului Socialist Flamand pentru comuna Saint-Josse, obţinând poziţia de supleant patru în urma celor peste 200 de voturi adunate. Ea va depune luni jurământul în calitate de consilier local în comuna Saint-Josse.

Sursa: Agerpres.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.