Monica Macovei a câştigat premiul The Parliament Magazine la categoria Justiţie şi Libertăţi civile

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a câştigat marţi, 25 septembrie, premiul oferit de The Parliament Magazine la categoria Justiţie şi Libertăţi civile, potrivit unui comunicat remis presei.

Ea a fost desemnata pentru acest premiu dintr-un grup de 120 de europarlamentari implicati in acest domeniu si apoi votata de cei mai multi deputati din Parlamentul European. Monica Macovei este singurul europarlamentar roman care a primit un premiu in cadrul galei “Premii pentru Europarlamentari“.

Acest premiu confirma inca o data ca ceea ce am facut in Romania pentru reformarea justitiei si integrarea tarii in Uniunea Europeana a fost corect si este apreciat. Activitatea mea in Parlamentul European se desfasoara pe aceleasi principii si am acum o confirmare ca este respectata de colegii mei, din toate grupurile politice. Acest premiu ma incurajeaza sa continui proiectele la nivel european si sa sustin statul de drept in tara mea si oriunde in lume”, a spus Monica Macovei.

Monica Macovei a fost nominalizată din 60 de eurodeputaţi membri plini şi 59 de membri supleanţi ai Comisiei de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE). Ceilalţi doi finalişti au fost Jan Philipp Albrecht de la Verzi şi Sophia in ‘t Veld de la ALDE, transmite RomaniaLibera.ro.

Foto: monica-macovei.ro

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.