Partidul Popular European saluta revenirea in functie a lui Traian Basescu

Presedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, si Liderul Grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, saluta intoarcerea in functie a presedintelui Traian Basescu. 

“Invalidarea referendumului desfasurat pe 29 iulie 2012 a fost constatata de catre Curtea Constitutionala. Salutam implementarea acestei decizii prin sesiunea Parlamentului Romaniei si publicarea in Monitorul Oficial. Acesta a fost singurul pas corect, avand in vederea participarea insuficienta la referendum. Ca urmare, salutam intoarcerea in functie a presedintelui Traian Basescu si incheierea interimatului,” au afirmat Martens si Daul, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

“Sub conducerea lui Traian Basescu Romania si-a gasit locul in Europa datorita eforturilor mari ale poporului roman si a muncii remarcabile a multor institutii din Romania. Aceste realizari nu trebuie supuse niciunui risc de catre politicieni ce aspira spre obtinerea puterii absolute si spre implementarea agendelor lor personale. Conform Constitutiei Romaniei, Traian Basescu a fost ales presedinte al Romaniei pentru un mandat de cinci ani. Asteptam cu nerabdare sa cooperam din nou cu domnia sa pentru continuarea consolidarii pozitiei Romaniei in Europa,” au adaugat Martens si Daul.

Sursa: HotNews.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *