Pe cine ar putea susține Băsescu la președinție

traian basescuPreședintele Traian Băsescu, invitat la emisiunea „Evenimentul zilei”, de pe B1 TV, a fost întrebat ce părere are despre o alianță între Partidul Mișcarea Populară (PMP), condus de Eugen Tomac și Forța Civică, formațiune politică al cărei lider este Mihai Răzvan Ungureanu.

Traian Băsescu a spus că „este un lucru bun”, însă nu va fi „dădaca lor”, realtează Yahoo!News.

„Acum trei săptămâni m-a sunat Blaga, ne-am întâlnit. L-am întrebat care e subiectului, «păi ce facem cu Dreapta?». Părerea mea e că unificarea trebuie făcută înainte de europarlamentare, pentru a se obține un rezultat apropiat de PSD. Lunea următoarea și-au lansat candidat, competiție internă, a fost o neacceptare a unificării Dreptei. S-a pus punct, dar am conștiință împăcată, am avut șansa să fiu întrebat și dacă am fost întrebat am spus.

(…) Dacă s-ar face această alianță politică, un posibil candidat la președinție ar putea fi Mihai Răzvan Ungureanu, politician care a și declarat că dorește să intre în această cursă. De asemenea, până acum, dintre reprezentanții celor două partide, stă cel mai bine în sondaje.” a declarat șeful statului.

Sursa: Yahoo!News
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.