Petru Luhan: închisoare pe viaţă pentru pedofili

Europarlamentarul PDL Petru Luhan le cere oficialităţilor europene pedepse drastice pentru cei care abuzează minori, anunta libertatea.ro.

Astfel el propune ca în toate cele 27 de ţări ale Uniunii Europene pedofilii să fie izolaţi de restul societăţii, fie prin închisoare pe viaţă,fie prin creea unor centre speciale unde aceştia să fie ţinuţi până la sfârşitul vieţii, în aşa fel încât să nu mai poată reveni în societate pentru a comite din nou aceste fapte abominabile.

“Constat cu îngrijorare că numărul copiilor abuzaţi de aceşti maniaci sexual creşte pe zi ce trece în toate ţările Uniunii. Nu se poate ca aceşti criminali să facă câţiva ani de închisoare iar apoi să revină în societate. Indivizii ăştia au probleme grave de comportament şi trebuie izolaţi de restul oamenilor. Cred că prin izolarea pentru tot restul vieţii în centre de detenţie sau în stabilimente special amenajate pentru ei va rezolva în proporţie de peste 90 la sută, această problemă extrem de gravă”, le-a declarar celor de la Libertatea, Petru Luhan.

Sursa articol: Libertatea.ro

Sursa foto: ghidcabinet.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.