Ana Birchall: “România trebuie să iasă din izolarea internaţională din ultimii ani”

ana birchall facebookAna Birchall, deputat PSD, consideră că diplomaţia economică prin deschiderea României spre pieţele economiilor emergente din Asia Centrală şi de Sud Est, este o oportunitate pe care clasa politică trebuie să o susţină, precizând că ţara noastră trebuie să iasă din izolarea internaţională din ultimii ani.

Deputatul Ana Birchall a depus în scris la Camera Deputaţilor o declaraţie politică în care a susţinut nevoia României de a se deschide spre pieţele economiilor emergente din Asia Centrală şi de Sud Est, se arată într-un comunicat de presă publicat pe pagina sa de Facebook.

“Guvernul USL a înţeles foarte bine că România trebuie să iasă din izolarea internaţională din ultimii ani şi, în această vară, delegaţia română condusă de Victor Ponta a făcut un veritabil tur de forţă în Asia Centrală, pentru a susţine întâlniri bilaterale atât politice, dar şi economice în Azerbaidjan, Uzbekistan, Kazahstan şi Republica Populară Chineză”, susţine Ana Birchall în declaraţia politică.

Deputatul PSD a precizat: “Oricare din poveştile de succes ale celor patru <tigri> asiatici poate fi povestea de succes a României. România are un potenţial economic uriaş de a deveni un <tigru economic> regional şi european. Trebuie doar să i se descătuşeze potenţialul, inclusiv printr-o guvernare eficientă, dar şi prin susţinerea acestui proiect naţional de către toate forţele politice din România”.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.