Antonescu: Anecdotic, cancelariile străine mi-au cerut să-l punem înapoi pe Băsescu

Preşedintele interimar, Crin Antonescu a declarat, vineri seară, întrebat dacă reprezentanţii cancelariilor străine i-au cerut ceva şi a refuzat, că, “simplu şi anecdotic”, dar nu direct, s-a cerut punerea înapoi în funcţie a lui Traian Băsescu, el precizând că nu a fost de acord.

Simplu spus şi, aşa, anecdotic, da. Mi s-a cerut un singur lucru şi nu am fost de acord. Să-l punem înapoi pe Băsescu. (…) Nu, direct, anecdotic. Asta a fost toată discuţia. Nu mi s-a cerut“, a comentat Antonescu, la Antena 3, întrebarea moderatorului, potrivit pesurse.ro.

Antonescu a arătat că împotriva sa a fost dezlănţuită “o campanie dementă”, prin care se afirmă că el ar fi antioccidental, anti-Berlin, anti-Washington, ultranaţionalist, “ceva mai rău ca Miloşevici”.

“Este foarte clar că Traian Băsescu a fost pentru unii un partener foarte comod în UE, un partener comod în momentul în care probleme foarte importante au frământat situaţia României – criza euro, toate celelalte”, a mai spus preşedintele interimar.

Mai multe declaratii AICI.

Sursa: pesurse.ro
Foto:  presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *