Antonescu: Băsescu ne-a scris mie şi premierului că dacă nu punem mai repede procurorii vom fi vinovaţi de neintrarea în Schengen

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat sambata seara ca presedintele Traian Basescu le-a trimis o scrisoare, in aceasta seara, atat lui cat si premierului Victor Ponta.

crin_antonescuPotrivit lui Antonescu, seful statului le-a scris celor doi ca, daca nu se grabesc cu numirea celor doi procurori – seful Parchetului si cel al DNA, se vor face vinovati ca Romania nu este acceptata in Schegen, relatează Ziare.com.

“Astazi, presedintele tarii, domnul Basescu, ii scrie lui Victor Ponta, primului ministru, imi scrie mie ca presedinte al Senatului, punandu-mi in vedere ca daca nu punem mai repede procurorii – procurorul general si DNA -, cei doi procurori, o sa fim vinovati de neintrarea in Schengen, ignorand complet faptul ca nu numai eu ca presedinte al Senatului, dar nici primul ministru nu are nici un fel de atributie in aceasta privinta. Mecanismul este foarte bine cunoscut: ministrul Justitiei propune, CSM-ul avizeaza” a declarat presedintele PNL la Antena 3.

Sursa: Ziare.com
Foto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.