Traian Băsescu: Crin Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit, Ponta e un mincinos

Presedintele Traian Basescu i-a atacat dur pe liderii USL, avertizindu-i sa inceteze atacurile la adresa sa. “Crin Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit. Mare efort!“, a spus Basescu despre seful PNL, iar pe Victor Ponta l-a asemuit cu Ceausescu pentru dublul limbaj folosit in exterior si in mediul intern, arată HotNews.ro.

Printre declaratiile presedintelui se numara:

-In aceasta epoca nu poti sa spui una in tara si alta in strainatate. Doar Ceausescu a crezut ca poate pacali lumea democratica. Il invit pe premier sa fie cinstit.

-Fac un apel in mod deosebit la liderii USL sa inceteze atacurile la institutiile statului. Si ieri si azi au fost atacate CSM si ANI. Nu sint institutii perfecte, dar sint institutii care au misiunea lor.

Întrebat dacă ia în calcul numirea unui alt premier de la USL în condițiile în care  Crin Antonescu a declarat ca daca nu veti numi premierul propus de USL va declasa imediat procedura de suspendare, șeful statului a răspuns:  ”Inteleg ca dl Crin a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit. Mare efort!”

Mai multe declaratii ale presedintelui aici.

Sursa: HOTNEWS.ro
Foto: presidency.ro

 

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Traian Băsescu: Crin Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit, Ponta e un mincinos

  1. Pingback: Ponta: Băsescu era în genunchi la Bruxelles, acasă e paraleu | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.