Cătălin Predoiu: Ca preşedinte, voi livra rezultate palpabile pentru popor prin pragmatism și profesionalism

catalin predoiuPrim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, vineri, că vrea să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţialele din 2014 pentru a oferi României o nouă viziune, susținând că va livra rezultate palpabile pentru popor prin pragmatism și profesionalism.

“După mai bine de 20 de ani de încercări în democraţie, e cazul că în sfârşit să punem cu adevărat oamenii în centrul acestui proces. Ca preşedinte, voi livra o perspectivă proaspătă de a elabora politici şi de a le pune în aplicare. Voi livra rezultate palpabile pentru popor prin pragmatism, profesionalism, şi o acţiune politică orientată pe performanţă”, a declarat Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă.

”Guvernarea în România este plină de programe şi strategii, dar foarte puţine devin o realitate palpabilă, prea puţine aduc bunăstarea. Provocarea mea este să începem să ne mişcăm înainte cu o nouă politică în partidul nostru şi o nouă politică în ţara noastră. Astăzi, prin lansarea procesului de nominalizare în cadrul PDL, începem prin dezbateri, o reînoire şi o îmbogăţire a discursului nostru politic naţional”, a declarat Predoiu.

“Cred cu tărie în puterea PDL de a se regenera şi inova în confruntările viitoare, de a oferi poporului o bună guvernare de la Cotroceni, din Palatul Victoria, în toată ţara. Voi ajuta la modernizarea PDL. Voi ajuta la reconstrucţia unui partid care a făcut istorie după 1990, adesea prin grele dar necesare alegeri”, a afirmat Predoiu.

”Sunt încrezător că acest proces va ajuta la întărirea dreptei victorioase care sa conducă România spre prosperitate și demnitate. Încep o competiție cu gândul la Victorie, o victorie a cetățenilor români”, a conchis democrat-liberalul

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.