Comisii parlamentare. Cristian Rizea “Ferrari” şi Viorel Hrebenciuc, responsabili de politica externă

Noii parlamentări şi-au distribuit rolurile în Comisiile de specialitate ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. Greii partidelor au preferat comisiile cu ştaif, politică externă sau afaceri europene. Sunt şi situaţii în care parlamentarii se potrivesc în comisii ca nuca-n perete, comentează EVZ.ro.

Este cazul, devenit deja celebru din timpul audierilor noilor miniştri, a liberalului Gigi Becali. PNL l-a desemnat să facă parte din Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, deşi nu are niciun fel de pregătire în domeniu.

În Camera Deputaţilor, familia Mitrea s-a orientat către două comisii cu activitate externă intensă. Manuela şi Miron Mitrea, ambii deputaţi PSD, sunt membri ai Comisiilor de politică externă, respectiv, cea pentru Afaceri Europene. În această din urmă Miron Mitrea va fi coleg cu mai vechiul sau duşman din PSD, Viorel Hrebenciuc. Recent, Mitrea declară că nu au mai vorbit de ani buni. De acum încolo se vor vedea aproape zilnic.

Tot în Comisia de politică externă de la Camera Deputaţilor s-a strecurat şi PSD-istul Cristian Rizea, un parlamentar foarte controversat. El se afla în atenţia procurorilor DNA pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă şi este posesorul unui Ferrari, cu care a fost mult timp în atenţia tabloidelor.

Mai multe detalii despre componenţa comisiilor parlamentare, aici.

Sursa: EVZ.ro
Foto:  cdep.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.