Crin Antonescu: Nu e exclus să-l numesc pe Băsescu premier dacă ajung preşedinte, teoretic

antonescu_Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, la Realitatea TV, că dacă va ajunge preşedinte, nu este exclus scenariul ca Traian Băsescu să devină premier, explicând că l-ar numi în fruntea Guvernului în momentul în care un partid care ar câştiga alegerile parlamentare l-ar avea pe Traian Băsescu drept candidat pentru această funcţie.

Întrebat, în emisiunea “Jocuri de Putere”, în ce condiţii l-aţi numi pe Băsescu premier, în calitate de preşedinte al României, Crin Antonescu a precizat: “Nu e deloc exclus. Teoretic. Un partid sau coaliţie care câştigă alegerile parlamentare să vină la mine şi să-mi spună: Noi am câştigat alegerile parlamentare, Traian Băsescu e candidatul nostru oficial pentru premier. În acel moment, ar fi desemnat premierul României. Nu cred că s-ar putea intampla asta dar nu din dorinţa mea de a refuza asta”.

Liberalul a dat însă asigurări că nu îl va reevalua pe Traian Băsescu. “În niciun caz impostura, abuzul, minciuna, dispreţul enorm din exerciţiul politic al lui Băsescu nu vor putea fi reevaluate de către mine”, a subliniat Antonescu.

Sursa: Realitatea.net
Foto: prsidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.