Crin Antonescu: „Proiectul Roşia Montană trebuie respins. Este punctul meu de vedere, nu al PNL“

crin_antonescuPreşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat astăzi că nu este de acord cu  exploatarea minieră de la Roşia Montană.

„Am un punct de vedere ferm şi definitv conturat în legătură cu Roşia Montană, chiar înaintea dezbaterilor din comisii. Cred că proiectul Roşia Montană nu poate fi susţinut. Proiectul ar trebui retras sau respins. Am ajuns la această concluzie nu din motive tehnice, ci pentru că există consecinţe şi realităţi majore care împiedică aprobarea acestui proiect.Proiectul provoacă o deosebită scindare în societatea românească. Un număr semnificativ de cetăţeni nu au încredere că proiectul va fi în beneficiul acestei naţiuni“, a spus Antonescu, potrivit Adevarul.ro.

Nu se poate guverna de pe stradă, dar nu se poate guverna ignorând strada. Nu poate fi ignorat de nimeni“, a mai afirmat Antonescu. Crin Antonescu s-a arătat contrariat de faptul  că “este un proiect iniţiat de guvern, dar premierul ne spune că va vota împotriva lui.” „Şi din acest motiv proiectul Roşia Montană trebuie respins“, a adăugat Antonescu.

Sursa: Adevarul.ro
FOTO: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.