E oficial: Monica Macovei candidează la preşedinţia PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei şi-a anunţat candidatura la şefia partidului, ea precizând, în conferinţa de presă susţinută duminică alături de Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Baconschi, Adrian Papahagi, că moţiunea pe care o depun împreună se numeşte “Reformiştii”, notează Mediafax.ro.

macovei monica“Candidez la preşedinţia PDL, moţiunea pe care o depunem împreună se numeşte «Reformiştii»”, a spus Macovei.

Monica Macovei este al treilea candidat la şefia partidului, alături deVasile Blaga şi Elena Udrea.

“Vrem să fim un exemplu pentru clasa politică din România. Vrem în partidul nostru standarde etice care să se aplice permanent, politica de carieră să se bazeze numai pe merite. Banii sau alte criterii nu au ce căuta într-o funcţie de partid sau publică”, a precizat Monica Macovei.

Ea a mai spus că PDL “nu are voie să se livreze stângii şi nu poate fi condus de oameni care nu sunt credibili şi care nu au viziune”.

Întrebată ce va face în cazul în care ar câştiga şefia PDL având în vedere că ea este europarlamentar, Monica Macovei a arătat că va renunţa la postul de la Bruxelles şi va fi în Bucureşti.

“Partidul se conduce din România, voi fi în Bucureşti”, a spus Macovei.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: monica-macovei.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *