PC îşi declară independenţa faţă de PNL

crin_antonescuConservatorii sunt nemulţumiţi că liberalii nu-i consultă în luarea deciziilor şi chiar dacă nu formalizează ruptura protocolului Alianţei de Centru Dreapta spun că de acum încolo toate poziţiile PC vor fi doar “în numele PC”. Anunţul a fost făcut la finalul şedinţei Biroului Executiv al PC, potrivit Gandul.info.

“Protocolul cu ACD fizic nu funcţionează. Nu prea au fost întâlniri în plan local, nici în plan naţional. Asta nu înseamnă că avem o problemă cu USL, USL rămâne în continuare cel mai drag proiect al PC şi credem că este izbânda cea mai puternică a PC, alături de PSD şi PNL. Pentru că întâlnirile acestea nu au prea existat, facem cunoscut că toate poziţiile PC de acum încolo sunt ale PC şi toate poziţiile PNL sunt ale PNL (. ..) Nu vizăm o rupere, nu vizăm o plecare”, a declarat vicepreşedintele PC Bogdan Ciucă.

El a adăugat că preşedintele PC, Daniel Constantin, i-a transmis în urmă cu două luni o adresă liderului PNL, Crin Antonescu, prin care îi solicita o întâlnire pentru a vedea ce este de făcut, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Sursa: Gandul.info
Foto: preisdency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *