PDL-iştii acuză creşterea economică mică din 2012

lei_bancnote_noiPoliticienii democrat-liberali comenteaza cresterea economica de 0,2% a Romaniei, in 2012, comparativ cu o crestere de peste 2%, in anul 2011, in perioada guvernarii PDL, notează Ziare.com.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirma ca “datele referitoare la cresterea economica modesta din 2012 nu par sa fi trezit interesul premierului”.

“INS a anuntat joi ca, anul trecut, cresterea a fost de numai 0,2%. Marea schimbare anuntata dedottore nu a venit. Dimpotriva, fata de 2011, cand cresterea a fost de 2,2%, anul trecut a fost o deceptie. Iar scaderea e inregistrata dupa ce Ponta a venit la Palatul Victoria”, a scris Cristian Preda pe blogul sau.

Si deputatul PDL Elena Udrea comenteaza pe blogul sau cresterea economica de 0,2%, afirmand ca “rezultatele sunt dezastruoase”: “O evolutie economica pe cat de negativa, pe atat de neasteptata avand in vedere asteptarile mari ale populatiei fata de USL si prognoza initiala de crestere economica”.

“Adevarul este ca lipsa de solutii a Guvernului Ponta, ascunsa in spatele populismului discursiv, deja ne afecteaza pe toti. De unde Romania se plasa in 2011 pe locul 4 in topul cresterilor economice din Uniunea Europeana, cu un avans de 2,2%, USL-ul ne-a aruncat spre coada clasamentului”, continua fostul ministru al Turismului.

Articolul integral AICI.

Sursa:  Ziare.com
Foto: arhivafoto.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *