PNL, divort european? În ce familie ar putea intra

UPDATE (10 ian, 14:20)

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat, joi, pentru NewsIn, că nu s-a discutat în cadrul partidului o afiliere a liberalilor la PPE, punctând că nu există nicio posibilitate ca PNL să părăsească grupul ALDE, afirmaţii similare fiind făcute şi de Sorin Frunzăverde şi Norica Nicolai.

“Nu s-a discutat în PNL (despre o afiliere a PNL la PPE – n.red). Nu s-a discutat în Biroul Politic Central al partidului. (…) Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri, dar nu s-a discutat şi nu există nicio posibilitate ca PNL să plece din ALDE”, a declarat Ramona Mănescu pentru NewsIn.

 

Surse din conducerea PNL au declarat pentru Gândul.info că în 2013 partidul se va afilia familiei popularilor europeni (PPE), decizia urmând să fie luată în forurile statutare ale partidului.

“Decizia este ca şi luată. PNL va deveni în acest an membru al Partidului Popular European”, au precizat pentru Gandul sursele citate.

“Este posibil ca în 2013 PNL să se afilieze familiei popularilor europeni. Acesta a fost un proiect mai vechi al PNL din 2002 şi nu cred că a fost abandonat”, a declarat, ieri, pentru Gandul vicepreşedintele PNL, Marian Petrache, preşedintele PNL Ilfov.

Detalii aici.

Surse: Gandul.info, NewsIn.ro
Foto:  presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.