Victor Ponta a fost ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste

Premierul Victor Ponta a fost ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste, anunta Romania TV, potrivit HotNews.ro.

Victor Ponta a participat zilele acestea la reuniunea Internationalei Socialiste, din Africa de Sud, unde a luat parte la mai multe reuniuni si intalniri politice. Aceasta functie presupune ca o data la sase luni sa participe la reuniunea liderilor socialisti.

Anuntul de numire in functie a fost postat si pe pagina personala de Facebook a premierului Victor Ponta: “Alegerea in aceasta functie s-a facut prin vot, iar rezultatul reprezinta o recunoastere pe care Victor Ponta si Partidul Social Democrat din Romania o primesc din partea colegilor din Internationala Socialista. Decizia reprezinta, in acelasi timp, si un semnal pozitiv acordat social-democratiei romanesti, in urma rezultatelor foarte bune inregistrate in Romania in ultimul an”.

“Votul a fost fara probleme pentru ca sunt vicepresedinti din toata lumea. Important era sa pastram PSD intr-o familie politica internationala pentru ca in perioada urmatoare vom avea mult de luptat ca sa refacem imaginea tarii. E important fiecare contact”, a spus presedintele PSD intr-o interventie telefonica.

Sursa: HotNews.ro
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *