Victor Ponta: “Fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele”

victor pontaLiderul PSD, Victor Ponta, susţine că relaţia sa cu Antonescu nu va fi afectată de declaraţiile acestuia privind numirea Laurei Codruta Kovesi la conducerea DNA, chiar dacă ar fi preferat ca eventualele critici să-i fie aduse în particular, informează Cotidianul.ro.

“Cea mai mare garanţie a USL a fost relaţia personală ireproşabilă cu Crin Antonescu. Nu m-aţi auzit o singură dată criticându-l public pe Crin Antonescu. Eu înţeleg ideea de echipă. Când te superi pe cineva, că şi eu m-am supărat de multe ori, spui aceste lucruri în particular”, a spus Ponta.

El a afirmat din nou că va avea grijă să nu îl tragă în jos pe liderul PNL, Crin Antonescu, în campania pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, menţionând însă că, potrivit ultimelor sondaje, nu este chiar “o piatră de moară” pentru acesta.

“Dacă cumva – deocamdată, lucrurile nu arată aşa în sondaje, mai degrabă arată că sunt un ajutor pentru domnul Antonescu – dacă până la anul, în toamnă, voi fi o ghiulea de picior, în mod sigur mă voi ascunde, nu vin să-l trag în jos. Pe de altă parte, însă, fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele. Apreciez că domnul Antonescu a vorbit de mine, nu de PSD”, a spus Ponta.

Sursa: Cotidianul.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.