Cei mai populari politicieni pe Internet: Cine i-a depasit pe Victor Ponta si Basescu

ponta_basescuPoliticienii romani au inteles cat de importante pot fi retelele sociale si fie au descoperit Facebook-ul recent, fie au inceput sa fie din nou activi pe conturile vechi.

Vice-resedintele Miscarii Verzilor-Democrati Agrarieni, Cezar Maroti, ocupa locul fruntas in clasament. Destul de activ pe miscarea sociala, Maroti are  peste 218.000 de fani, potrivit Ziare.com.

Cea mai spectaculoasa crestere in clasamentul popularitatii pe Facebook, dupa alegerile parlamentare, a avut-o presedintele Traian Basescu. Pe pagina oficiala Alaturi de presedintele nostru, echipa presedintelui posteaza fragmente din discursurile acestuia, linkuri catre stiri despre seful statului sau mesaje video ale lui Traian Basescu, si ocupa locul al doilea cu 212.832 de fani virtuali.

Urmatoarea pozitie era ocupata, inainte de parlamentare, de premierul Victor Ponta. Seful Guvernului a fost insa surclasat de consilierul sau, Remus Cernea. Proaspatul deputat a adunat peste 105.000 de prieteni pe Facebook, premierul situandu-se pe locul al cincilea, cu 63.527 de fani. 

Pe locul 4 se află Silviu Prigoană, cu 86.447 de fani, iar pe locul al șaselea, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, cu 44.792 de persoane  care i-au ”dat like”.

Mai multe detalii AICI.

Sursa: Ziare.com
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.