Cum priveşte Ponta ultimul Eurobarometru: 30% din totalul populaţiei are încredere în Guvern, deci cam 60% din cei care votează

victor pontaUltimul Eurobarometru arată o încredere în Guvern de 30% din totalul populaţiei, deci cam 60% din cei care votează, ceea ce reprezintă de trei ori mai mult decât indicele de încredere în Guvernul Boc, a afirmat premierul Victor Ponta.

“Nu ştiu dacă trebuie să vă felicit, indiferent de cum se prezintă lucrurile în presă, într-o parte sau în alta: ultimul Eurobarometru arată o încredere în Guvern de 30% din totalul populaţiei, deci cam 60% din cei care votează. Ştiu că e ruşinos să mă compar cu guvernele anterioare, dar Guvernul Boc avea 10% încredere. În noiembrie aveam 20%, la începutul anului – 26, acum 30%, deci, există un sprijin important şi un trend pozitiv, depinde la ce televiziune vă uitaţi, că puteţi vedea «şocant, groaznic, cumplit». E cumplit, că avem de trei ori mai multă încredere decât Guvernul Boc, însă sunt multe alte lucruri pe care trebuie să le facem în continuare”, a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern, citat de Realitatea.net.

26% din români afirmă că au încredere în Guvern şi doar 16% au încredere în Parlamentul de la Bucureşti, potrivit unui sondaj Eurobarometru realizat în luna mai şi dat publicităţii marţi.

Sursa: Realitatea.net
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.