Scandal în PRM pentru scaunul lui Becali de la Bruxelles. Pe cine amenință Vadim

Graficianul Eugen Mihăescu contestă decizia Partidului România Mare  de a-l desemna pe fostul ofiţer de Securitate Dan Zamfirescu în locul lui Gigi Becali în Parlamentul European. Acesta susţine, potrivit RomaniaLibera.ro că este încă membru PRM şi că, potrivit legii, el este următorul înscris pe listă care trebuie  să ocupe locul rămas vacant în Parlamentul European.

Eugen Mihăescu  este revoltat de decizia şefului său de partid, Corneliu Vadim Tudor,  de a-l nominaliza pe Dan Zamfirescu drept înlocuitorul lui Gigi Becali în Parlamentul European. Acesta spune că el ar fi trebuit să ocupe postul lăsat vacant  la Bruxelles, întrucât el este următorul înscris pe lista de candidaţi. Mihăescu susţine că şi-a plătit cotizaţia la partid până în decembrie 2012, că este membru  PRM şi îl contrazice pe Vadim Tudor, care a declarat că Mihăescu nu şi-a mai plătit cotizaţia la partid de trei ani şi a fost exclus din partid.

„Acum când George Becali îşi va da demisia de la Bruxelles, conform regulamentului Parlamentului European, Vadim a decis să sară peste mine, să sară peste locul cinci, adică peste doamna profesoară Angela Bălan şi peste locul şase, domnul Dumitru Avram, redactor şef al publicaţiilor vadimiste, ca să-i dea mandatul fostului miliţian Dan Dumitru Zamfirescu. Revoltator este că Vadim spune despre mine că m-am autosuspendat pentru că nu mi-am plătit cotizaţia. O minciună cât el de mare: am carnetul semnat şi stampilat până în decembrie 2012″, a declarat pentru RomaniaLibera.ro Mihăescu.

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, acuză şi ameninţă.

“Mihăescu a venit intotdeauna la dat gata. A fost patru ani senator al PRM, doi ani a fost si euro-observator. A tăiat frunză la câini, a ars gazul de pomană. După ce am fost eliminaţi din Parlament, el şi-a pus palma în fund şi a dispărut. Din 2009 până în 2012 inclusiv el nu mai apărut la partid. Nu şi-a plătit cotizaţia. Îi rup şira spinării dacă îmi forţează mâna”, spune Vadim Tudor.

Surse: RomaniaLibera.ro, Realitatea.net
Foto: en.wikipedia.org

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.