Stefan Vlaston: Victor Ponta, umilit de liderii europeni din PPE

”Declaratiile belicoase ale lui Victor Ponta relative la participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE de la Bucuresti au mai multe cauze. Prima si cea mai importanta este refuzul celor 21 de sefi de stat si de guvern prezenti la Bucuresti de a avea intalniri, de curtoazie cel putin, cu seful guvernului roman, conform informatiilor existente pana la aceasta ora”, scrie prof. Stefan Vlaston, președintele EDU-CER pentru Ziare.com.

”Este vorba de importanti lideri europeni, precum: Angela Merkel, presedintele Consiliului European,Herman Van Rompuy, comisarii Viviane Reding, Androulla Vassiliou, sefii guvernelor din Germania, Spania, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria sau Grecia.

Dintre toti, doar dl. Jose Manuel Barroso a acceptat o intalnire cu Victor Ponta, intalnire institutionala, legata de relatia dintre Romania si Uniunea Europeana” adaugă Vlaston.

Cititi materialul integral aici.

Sursa: Ziare.com

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Stefan Vlaston: Victor Ponta, umilit de liderii europeni din PPE

  1. Valentin Ion Zarnescu 16/10/2012 at 13:25

    PPE NU VA FI MAJORITAR,IN P.E.,LA INFINIT SI VA VENI SI VREMEA SOCIALISTILOR,CENTRULUI-STANGA,SA DEMASTE MATRAPAZLACURILE,MISMASURILE POL.,DIN ULTIMII ANI,CARE AU FOST DEZASTROSI,ECONOMIC SI SOCIAL,PT.INTREGUL CLUB-UE,CU EXCEPTIA GERMANIEI,E DE LA SINE-INTELES,CA DOAR EA=MARELE LICURICI-N U.E.!SPER K PSF SA PREIA MARILE DECIZII-N U.E.,URG.!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.