Tariceanu refuza sa candideze la europarlamentare. Ce planuri are in PNL

calin popescu tariceanuFostul premier Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, marţi, într-un interviu acordat Mediafax, întrebat dacă ar mai viza funcţia de preşedinte al PNL la un viitor Congres al partidului, că nu este în situaţia să declare nici că îşi doreşte acest lucru, dar nici nu ar spune că nu-şi doreşte.

„Cred că e un orizont destul de îndepărtat. Sigur, acest lucru poate să depindă şi de dorinţa mea sau de disponibilitatea mea cât şi a colegilor mei. Nu sunt în situaţia în momentul de faţă să declar nici că îmi doresc acest lucru, dar nici nu aş spune că nu-mi doresc”, a precizat Tăriceanu, citat de Mediafax.ro.

El a arătat că nu este interesat de o candidatură la alegerile europarlamentare.

„Nu mă interesează o candidatură la europarlamentare, pentru că eu cred că experienţa pe care o am ar fi mult mai utilă în ţară, pentru cetăţenii români. Sigur că la Parlamentul European se decid lucruri foarte importante, care au reverberaţie şi consecinţe inclusiv pentru România, dar eu consider prezenţa mea mult mai utilă în spaţiul politic din România” , a spus Tăriceanu.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.