Elena Udrea: Romania se face de ras la Targul de Turism de la Viena

elena udreaFostul ministru al Turismului Elena Udrea considera ca Romania se face de ras la Targul de Turism de la Viena si il critica pe ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediul de Afaceri, Maria Grapini, potrivit Ziare.com.

“Rusinos! In timp ce actualul ministru delegat al Turismului pare ca are ca singura preocupare sa caute si sa critice toate proiectele mele, Romania se face de ras la Targul de Turism de la Viena, unde avem statutul de ‘tara partenera’. Adica un statut special prin care putem beneficia de o promovare de exceptie”, noteaza Elena Udrea pe blogul sau.

“Cu toate acestea, am reusit <<performanta>> de a nu avea nici macar un stand profesionist, nici vorba sa fim in stare sa organizam actiuni si evenimente care sa ne puna tara in valoare!” adaugă fostul ministru.

“Culmea, doamna care a ajuns  <> sa conduca turismul romanesc, incearca sa ii scoata vinovati pe cei din minister. Adica pe profesionistii care au facut posibil ca Romania sa devina in ultimii ani o prezenta memorabila, constant la cele mai inalte nivele si, abonata la premiile care se acorda la aceste manifestari extrem de importante pentru domeniu. As aminti Premiul I in 2010 la cel mai mare targ de turism din lume, Targul de la Berlin, dupa ce cu un an inainte luasem loul doi, sau Premiul de Excelenta pentru cel mai reusit brand turistic dar si pentru cel mai atractiv stand, la Munchen in 2011.

(…) Nici turismul si nici Romania nu vor creste cu vorbe si cu oameni incapabili de constructie, pusi doar sa critice ce reusesc sa construiasca altii.” a completat Elena Udrea.

Sursa: Ziare.com
Foto: www.facebook.com/EUdrea

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.