Ponta anunță restructurarea aparatului central: Nu se mai poate lucra cu aceiaşi oameni care nu fac nimic

victor ponta“În toamnă vreau să facem o reformă reală a modului de organizare a aparatului public central”, a anunţat la începutul şedinţei de Guvern, prim-ministrul Victor Ponta, fără a preciza însă care vor fi efectele concrete ale acestei reorganizări. Anunţul vine după ce Ministerul Muncii a început deja să impună, în agenţiile din subordine care  nu îşi pot susține cheltuielile cu personalul, concediu fără plată obligatoriu, notează Gandul.info.

“Nu se mai poate să lucraţi cu aceiaşi oameni care nu fac nimic sau care fac greşeli sau pe care nu poţi niciodată să-i sancţionezi în niciun fel. Nu se poate să staţi în aceleaşi condiţii în care aveţi un angajat care câştigă 1.000 de lei şi unul care câştigă 15.000 de lei.

Nu se poate să vă spun eu, de la Ministerul de Finanţe, câţi oameni vă trebuie, cât să-i plătiţi, că n-aveţi voie să daţi pe nimeni afară şi n-aveţi voie să aduceţi pe nimeni bun. Este o scleroză totală a aparatului administrativ şi, în vara asta, cine pleacă în vacanţă pleacă puţin, ca şi mine, pentru că în septembrie trebuie să mergem cu o reformă radicală a aparatului public central.” a declarat premierul, citat de eoficial.ro.

Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.