Ponta: Azi i-am trimis lui Băsescu mandatul de reprezentare la Consiliul European

victor pontaPremierul Victor Ponta a declarat, luni, că a discutat şi i-a trimis, în cursul zilei, preşedintelui Traian Băsescu mandatul de reprezentare la Consiliul European, potrivit Mediafax.

“Azi avem câteva probleme extrem de importante din punctul meu de vedere, dincolo de sentinţele din Justiţie. Azi am discutat şi am trimis către preşedintele României mandatul de reprezentare la Consiliul European şi sunt acolo câteva lucruri extrem de importante care ţin de strategia energetică a României”, a spus Ponta.

Întrebat ce i-a transmis Traian Băsescu la telefon şi dacă i-a dat sfaturi în privinţa plecării la Consiliu, Ponta a spus: “Nu, a fost o echipă formată din consilerii prezidenţiali, domnul Mănoiu, şi consilierii mei care au construit, ţinând cont şi de poziţiile preliminare ale preşedintelui Consiliului, Van Rompuy, şi ale celorlalte ţări şi au construit mandatul nostru. Suntem coordonaţi cu alte ţări pe anumite poziţii şi sper ca deciziile adoptate la Consiliu să fie în favoarea intereselor României”.

 

Sursa: Mediafax.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *