Ponta: Băsescu nu a denunţat Pactul deoarece i-a murit curajul; e ca şi cucul care iese la 18.30

victor pontaPreşedintele Traian Băsescu nu a mai denunţat Pactul de colaborare instituţională deoarece nu mai este aşa curajos ca înainte, fiind doar ca un “cuc” care iese la ora 18.30 pentru a face scandal, a afirmat premierul Victor Ponta, notează Realitatea.net.

“I-a murit curajul, a zis ceva dimineaţa şi până seara…nu mai e nici preşedintele curajos, cum era pe vremuri, acum zice ceva la televizor şi după aia gata, pleacă acasă”, a spus Ponta, solicitat de jurnalişti să comenteze faptul că preşedintele nu a mai denunţat Pactul, aşa cum a anunţat iniţial, deoarece prevederile documentului ar face parte din Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV).

”E ca şi cucul care iese la 18.30 şi zice ceva, face un scandal, de fiecare dată pe altă temă”, a adăugat Ponta.

Sursa: Realitatea.net
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Ponta: Băsescu nu a denunţat Pactul deoarece i-a murit curajul; e ca şi cucul care iese la 18.30

  1. mariana 09/10/2013 at 10:32

    tov. ponta nu presedintele este ca un cuc ci mai degraba dumneata esti un plagiator mincinos, eu cred ca, un mincinos mai mare ca acest premier pe care tara noastra il are din pacate nu cred ca a existat vreodata, daca presedintele Basescu nu tinea cu dintii de Justitie astazi plagiatorul ponta era un cirlan bun si blind iar toti puscariabilii lui erau acum achitati, ce tara “fericita” aveam daca plagiatorul putea pune mina pe toata Justitia!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.