Ponta către miniştri: Demontaţi “propaganda fascistă” pe tema raportului MCV

Premierul Victor Ponta le-a cerut  miniştrilor prezenţi la şedinţa de guvern de miercuri să demonteze “propaganda fascistă” pe tema raportului MCV, potrivit EVZ.ro.

“Azi se publică raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare. Este un raport care reliefează părţi bune, părţi mai puţin bune din ultimii cinci ani şi vă rog pe toţi membrii Guvernului să demontaţi minciunile şi propaganda celor care vor vorbi că în raport sunt numai ultimele trei săptămâni din viaţa României. 4 ani, 11 luni şi o săptămână în fruntea României a fost domnul preşedinte suspendat Băsescu. De două săptămâni nu mai e domnul Băsescu şi tot ce e rău şi din 2008 şi din 2009 şi din 2010 şi din 2011 propaganda lor va spune că e din cauza noastră. Vă rog pe toţi să demontaţi această propagandă fascistă, că numai fasciştii şi comuniştii rescriau istoria de fiecare dată şi să explicaţi foarte clar că ceea ce e bun trebuie continuat, ceea ce s-a constatat că a fost greşit trebuie îndreptat“, le-a transmis Victor Ponta miniştrilor săi, în şedinţa de guvern.

Premierul a mai comunicat miniştrilor săi ca în perioada imediat următoare să se concentreze pe tot ceea ce înseamnă reforma în justiţie, şi nu doar combaterea corupţiei.

“Obligaţia noastră ca şi oameni politici e să ne ocupăm de tot ce înseamnă justiţie, adică şi de procese de crime, omoruri, violuri şi tâlhării pe care eu le consider la fel de grave şi pe cele de corupţie.(…) Trebuie să mergem mai departe pe o reformă a întregii justiţii, ţinând cont, evident, şi îndreptând ceea ce Comisia Europeană a considerat că nu funcţionează în aceşti cinci ani în zona de combatere a corupţiei”, a mai declarat Victor Ponta.

Citiţi mai mult: EVZ.ro

Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Ponta către miniştri: Demontaţi “propaganda fascistă” pe tema raportului MCV

  1. Margareta Dumitrescu 18/07/2012 at 15:53

    intrebare: tampitul de ponta nu stie ca UE are un intreg dispozitiv de monitorizare a presei si a declaratiilor politice?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *