Ponta: Dacă Băsescu merge la cina de miercuri de la Bruxelles, merge să mănânce şi să glumească

Premierul Ponta a declarat, astăzi, că, dacă şeful statului va merge miercuri seară la cina informală de la Bruxelles, unde se discută probleme care ţin de Guvern, atunci va merge pentru a mânca şi a glumi, întrucât nu are atribuţii pe probleme de politică economică, relatează Mediafax, potrivit RomaniaLibera.ro.

“Nu are nici o atribuţie, din păcate, domnul Băsescu şi nu ştiu exact ce va discuta. Că dacă discută probleme economice – pentru că asta se discută miercuri – de creştere economică, de creare de locuri de muncă – domnul Băsescu nu are nicio atribuţie în chestia asta, chiar dacă mai tăia el salarii, nu e treaba lui asta, asta e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă, să facă politici economice”, a spus Ponta, la sediul USL.

El a făcut diferenţa între Consiliul European care are loc la Bruxelles pe 28 iunie şi dineul de miercuri seară.

“Miercuri seară este o cină informală pe probleme care privesc activitatea Guvernului. Domnul preşedinte Băsescu, dacă merge miercuri la cină, o să meargă să mănânce şi să glumească cu ceilalţi, că, pe probleme economice şi de politică economică, nu are nici atribuţii, nici sprijinul nici al majorităţii parlamentare, nici al Guvernului“, a subliniat Ponta.

Sursa: RomaniaLibera.ro

Foto: blogponta.wordpress.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.