Ponta: După bătălia pentru fondurile europene, trebuie să câştigăm şi bătălia cu evaziunea fiscală

ponta gov.ro

La ieşirea de la Forumul Anual privind Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, care se desfăşoară, luni şi marţi, la Palatul Parlamentului, premierul Victor Ponta a vorbit despre fondurile europene, proiectul de buget pentru 2014 și despre măsuri pentru eliminarea evaziunii fiscale.

Ponta a declarat, luni, că vom avea o creştere de 0,2% a deficitului faţă de programul iniţial, numai pentru cofinanţarea programelor pe fonduri europene. Prim-ministrul a mai spus că după bătălia pentru fondurile eurpene, trebuie să câştigăm şi bătălia cu evaziunea fiscală, notează Stiri.tvr.ro.

”Faptul că ne apropiem sau chiar am depăşit atragerea fondurilor de 2 miliarde de euro, reprezintă un avantaj”, a punctat premierul.

”Pentru a nu afecta restul activităţilor bugetare, vom avea o creştere de 0,2% a deficitului numai pentru cofinanţarea programelor europene. Constatându-se această creştere a plăţilor şi a decontărilor pe fondurile europene, au acceptat să avem o creştere faţă de programul iniţial. (…) Vom avea creşteri salariale la MAI,  pentru profesori. Am pus banii deoparte pentru medici” a declarat premierul, potrivit sursei citate.

” După bătălia pentru fondurile eurpene, trebuie să câştigăm şi bătălia cu evaziunea fiscală.” a mai susținut șeful Executivului.

Sursa: Stiri.tvr.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Ponta: După bătălia pentru fondurile europene, trebuie să câştigăm şi bătălia cu evaziunea fiscală

  1. Alf 28/10/2013 at 19:59

    Evaziunea fiscală? Păi “invenţia” asta dăinuie de pe vremea bunicuţei. Dacă vrea să facă faţă ar trebui să se uite întâi peste gard în curtea lui altfel va avea maaari surprize. E rău să strici tradiţiile familiale pe nepusă masă, aş zice chiar periculos.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.