Ponta, la Berlin: Mi-am propus sa fiu cel mai “pro-business” social-democrat din Europa

victor ponta angela merkelCota unica de 16% va fi mentinuta pe parcusul celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta, luni, la Berlin, intr-o conferinta la care au participat mai multi oameni de afaceri germani.

El a mai afirmat ca si-a propus sa fie cel mai pro-business social-democrat din Europa, subliniind importanta investitiilor si a proiectelor bazate pe parteneriatul public-privat pentru dezvoltarea infrastructurii din Romania, transmite HotNews.ro.

“Ne-am confruntat din 2009 cu o criza economica – una sociala – iar anul trecut cu o criza politica. Vestea buna este ca ne-am invatat lectia. Am avut alegeri si acum avem stabilitate, predictibilitate si dorim sa promovam reforme. (…) Mi-am propus sa fiu cel mai pro-business social-democrat din Europa. Stiu ca exista cazuri faimoase de premieri social-democrati in Germania pro-business. Cineva l-a descris pe domnul Schroeder ca fiind excesiv de pro-business. Astept sa fiu si eu pentru tara mea excesiv de pro-business si sunt sigur ca anii urmatori vor arata ca am avut dreptate”, a spus Ponta.

Sursa: HotNews.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.