Ponta: Leonard Orban a sesizat problemele de la POSDRU. Boc şi miniştrii săi nu au făcut nimic

Premierul Victor Ponta a susţinut, luni, că ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, i-a sesizat fostului premier Emil Boc neregulile de la POSDRU şi că acesta şi foştii miniştri ai Muncii Ioan Botiş, Sebastian Lăzăroiu şi Sulfina Barbu nu au făcut nimic în acest sens, scrie Mediafax.

“Orban a sesizat. Asta este marea problemă. Mi-a arătat că a sesizat de firecare dată către premierul Boc, către cei trei miniştri. Nu s-a întâmplat niciodată nimic pentru că erau toţi acolo în reţea”, a spus Ponta, la sediul USL.

El a precizat că Ministerul Afacerilor Europene a făcut rapoarte şi sesizări către Ministerul Muncii şi către Autoritatea de Management, care nu au fost soluţionate.

Premierul Victor Ponta a mai declarat, luni, la sediul USL, că foştii miniştri ai Muncii Ioan Botiş, Sebastian Lăzăroiu şi Sulfina Barbu au dat cea mai mare gaură bugetului României pe care a identificat-o până în prezent.

România riscă să piardă definitiv fonduri europene de 100 milioane euro în acest an şi 1,1 miliarde euro anul viitor prin Programul Operaţional de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), din cauza unor grave nereguli sesizate la derularea programului în intervalul 2010-2011, a declarat anterior premierul Ponta, la Palatul Victoria.

Detalii aici.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *