Ponta: Nu vom organiza un nou referendum, sunt mulţumit că s-a votat absolut corect

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la sediul USL, că nu se va organiza un nou referendum şi s-a arătat mulţumit de rezultatul consultării populare care s-a desfăşurat absolut corect, transmite Mediafax.

“Nu, nu vom organiza alt referendum, s-a organizat un referendum, opt milioane de români au votat împtoriva lui Băsescu, de câte ori să facem referendum? Lucrurile sunt foarte clare, Băsescu nu mai reprezintă pe nimeni.(…) Prin votul de ieri, domnul Traian Băsescu nu mai are niciun fel de legitimitate şi nu mai reprezintă pe nimeni. Probabil va sta la Cotroceni, va avea maşini, vile, şi pe câţiva profitori din jurul lui care îl vor îndemna şi îl vor lăuda în continuare. Dar, pentru poporul român, Traian Băsescu a încetat să mai fie un lider de ieri seară, când, în modul acesta ruşinos, şmecheresc, încearcă să se agaţe de putere“, a comentat premierul.

“Nu a fost un vot de alegere al USL, pentru că Băsescu este rupt de realitate, vă remintesc că USL a luat patru milioane şi ceva de voturi la locale, şi acum au fost opt milioane devoturi pentru demitere. Acum au fost 48% din totalul alegătorilor, în condiţiile în care maghiarii au boicotat, Harghita şi Covasna au votat doar românii. Rezultatul este absolut extraordinar şi, cel puţin pentru noi, diferenţa de la patru miioane şi jumătate la opt milioane este o victorie extraordinară“, a mai spus el.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.