Ponta, replică la promisiunile făcute Republicii Moldova de Băsescu: La câte promisiuni s-au făcut, moldovenii erau mai bogaţi decât Qatarul

victor pontaVictor Ponta a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, că, dacă toate promisiunile de sprijin făcute Republicii Moldova ar fi fost materializate, statul vecin ar fi fost mai bogat decât Qatarul.

Afirmaţia premierului vine în contextul în care preşedintele Traian Băsescu efectuează miercuri o vizită la Chişinău, unde a promis că România va continua să acorde bani din grantul de 100 de milioane de euro anunţat în 2010.

Mă gândeam ce bine este să fii preşedinte, că eşti generos pe banii altora. Se face gazoductul – mă rog, îl facem din banii noştri, burse se dau mai multe, tot din banii noştri. Păcat că Guvernul anterior nu a reuşit să facă nimic”, a afirmat Ponta, potrivit Mediafax.

La câte declaraţii au avut în ultimii nouă ani, moldovenii erau mai bogaţi decât Qatarul. Vreau ca noi să facem şi lucruri serioase, în afară de declaraţii şi o să vă rog pe toţi să acordaţi atenţia maximă acestei relaţii“, a mai spus şeful Guvernului.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.