Predoiu: Ponta şi Antonescu sunt incapabili să facă bine

catalin predoiuPrim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu susţine că premierul Victor Ponta şi şeful Senatului, Crin Antonescu, fac rău ţării, prin criticile la adresa Curţii Constituţionale, adăugând că “tot ce ştiu este să facă rău pentru cetăţeni”.

“Atacul celor doi politicieni iresponsabili, Victor Ponta şi Crin Antonescu, împotriva Curţii Constituţionale demonstrează dispreţ la adresa intereselor României şi o mentalitate dispusă la orice pentru un dram de putere. Cât timp justiţia va fi atacată de politicieni, România va fi socotită o ţară nedemocratică, nesigură pentru investiţii. Atacul celor doi lideri USL împotriva CCR echivalează cu un atac împotriva nivelului de trai al cetăţenilor. Cei doi sunt incapabili să facă bine, tot ce ştiu este să facă rău pentru cetăţeni”, a declarat Predoiu, conform unui comunicat remis redacţiei.

In aceasta perioada, Catalin Predoiu este angrenat in campania interna pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale din 2014. In regiunea de nord-est, acesta a obtinut 87,62% din voturile democrat – liberalilor, urmand ca maine sa voteze si cei din regiunea de nord – vest, se mai arată în comunicatul citat.

Foto: gov.ro

 

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *