Pregatirea timpurie a proiectelor de investitii dintre Austria si Romania pentru SUERD

Stimularea proiectelor investitionale, avand drept parteneri principali organizatiile si companiile din Austria si Romania, vor sta in atentia Forumului Inovare Dunare – Marea Neagra, care a devenit deja o traditie, desfasurarea sa fiind plasata in contextul marcarii Zilei Europene Maritime in Romania (Sala Atrium – Institutul Bancar Roman, 23-24 mai 2013).

Organizatorul principal este Grupul de Actiune “Dunare-Marea Neagra”, coordonat de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, cu sprijinul principal al urmatoarelor institutii: Banca Nationala a Romaniei, Institutul Bancar Roman, Academia Romana, Coordonatorul National al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii.

Modalitatile-cheie de stimulare a accesarii fondurilor dunarene sunt: negocierile face-to-face pentru formarea de consortii; prezentarile publice de initiative si propuneri de proiecte, sub forma unui “Project Market Place”; recompensarea celor mai indraznete idei, initiative si actiuni in contextul confluentei Dunare-Marea Neagra; expozitia de fotografie artistica “Austrian Dream”.

Reuniunea se desfasoara sub Patronajul Onorific al Presedintiei Irlandeze a Uniunii Europene, cu sprijinul Ambasadei Austriei in Romania. Printre invitatii de marca se numara: E.S. Dr. Michael SCHWARZINGER, Ambasadorul Austriei in Romania; Seful Adjunct al Ambasadei Republicii Irlanda, Dl David COSTELLO; Secretarul General al Academiei Europene din Viena, Dl Erich WENDL si Directorul Executiv al Retelei EUCLID,  Dl Filippo ADDARII, liderul “Social Europe Initiative”.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, in limita celor inca 80 de locuri disponibile, va rugam sa consultati siteul: http://www.houseofeurope.ro/BlackSea-Danube sau sa contactati Secretariatul Consortiului Organizatoric la e-mail: info@houseofeurope.ro sau tel./fax: 021.2304997.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *