Premierul Ponta, interpelat de presa internațională, la intrarea in Consiliu: Please, one question Mr. Romanian President! Ponta: I am not the Romanian President!

Ajuns la ușile Consiliului European, Ponta a fost confundat de către presa internațională cu Traian Băsescu. La intrarea în clădire, acesta a fost rugat să răspundă la o întrebare: ”Please, one question Mr. Romanian President!”. Premierul a replicat, ușor încurcat: ”I am not the Romanian President”.

Ponta a răspuns întrebărilor jurnaliștilor români aflați la Bruxelles: ”Este important pentru că astăzi se vor discuta subiecte foarte importante pentru viitorul României. O să încerc să reprezint cât mai bine interesele noastre, ca țară şi, la întoarcere, îl voi informa pe preşedinte şi Parlamentul”.

Primul ministru a ajuns la Bruxelles în această dimineață, insotit de ministrul de Externe si de cel al Afacerilor Europene.

Urmăriți AICI video.

Foto: blogponta.wordpress.com

 

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Premierul Ponta, interpelat de presa internațională, la intrarea in Consiliu: Please, one question Mr. Romanian President! Ponta: I am not the Romanian President!

  1. Pingback: Traian Basescu reprezinta din nou Romania la Consiliul European din 18-19 octombrie | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *