Premierul Ponta, despre laserul de la Măgurele: Oamenii din afara României au mai multă încredere în România decât avem noi înşine

victor pontaPremierul Victor Ponta a declarat la evenimentul organizat la Măgurele, cu ocazia lansării proiectului laserului ELI – NP, că acesta este unul istoric, care a fost realizat cu sprijin extern, transmite Gandul.info.

“În urmă cu doi ani de zile, în prezentare unei strategii de dezvoltare a României am aflat pentru prima dată de proiectul ELI. Nici măcar nu ştiam cum să îi spun, mulţi au luat foarte în râs acest proiect, sigur o să fie în România cel mai mare laser, hai să nu mai vorbim despre lucruri care nu se vor întâmpla. Din fericire au fost mai mulţi oameni care au avut mai multă încredere. Unul din oamenii care au contribuit ca acest proiect să existe este domnul comisar Hahn şi să constat că, aşa cum se întâmplă de multe ori, oamenii din afara României au mai multă încredere în România decât avem noi înşine”, a spus Ponta la evenimentul de la Măgurele.

Sursa: Gandul.info
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.