Președintele Donald Trump a început pregătirile pentru campania electorală din anul 2020 și va merge la evenimente de colectare de fonduri

Preşedintele SUA, Donald Trump, se pregăteşte activ pentru campania electorală din anul 2020, încercând să îşi construiască viitoarea echipă şi să găsească surse pentru colectarea de fonduri, relatează site-ul Politico.com.

Echipa lui Donald Trump conturează în această toamnă un turneu pentru colectare de fonduri la care liderul SUA va lua parte, potrivit sursei citate.

Consilierii preşedintelui au alcătuit o listă de zeci de potenţiali adversari din Partidul Democrat, printre aceştia numărându-se senatoarea de Massachusetts Elizabeth Warren şi directorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Donald Trump se va deplasa marţi în statul Arizona, pentru un miting asemănător celor din campania electorală.

Pregătirile pentru viitoarea campanie electorală, confirmate de zece funcţionari de la Casa Albă şi din cadrul Comitetului Naţional al Partidului Republican, intervin în contextul în care popularitatea lui Donald Trump a scăzut în ultimele două luni. Liderul de la Casa Albă a fost criticat dur pentru că nu a condamnat clar un marş violent organizat de o mişcare care promovează supremaţia albilor și a susținut ulterior că ambele tabere, și cea neo-nazistă, și cea care luptă împotriva discriminării, sunt vinovate pentru violențele soldate cu un mort și 19 răniți.

 

Citiți și: SONDAJ: Peste 60% din susținătorii președintelui Donald Trump declară că ”absolut niciodată” nu vor înceta să îl susțină

 

.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *